Diensten

Diensten

Digital Investigation draagt met een team van gecertificeerde en gedreven forensische professionals bij aan een veiligere, digitale wereld. Onze dienstverlening is compleet te noemen met gespecialiseerde digitaal, forensisch onderzoekers, innovatieve audits, applicaties en dienstverlening op het gebied van Cyber Security en een Incident Response Team dat direct inzetbaar is bij calamiteiten.

 

Digitaal Forensisch Onderzoek

Voor rechtbanken, recherchebureaus en advocaten verrichten we regelmatig digitaal Digitaal Forensisch Onderzoek Digital Investigation is een betrouwbare partner met internationale certificering en volledige, nationale vergunningen. Alle door ons geleverde onderzoeksbevindingen en bewijsmaterialen zijn bruikbaar in (gerechtelijke)procedures.

 

Security Consultancy

Security ConsultancyIn de huidige, digitale wereld met clouddiensten en IoT, wemelt het van potentiële cyberrisico's voor bedrijven. De digitale infrastructuur breidt zich steeds verder uit, zowel binnen organisaties als in de cloud. Deze uitbreiding brengt mogelijke kwetsbaarheden met zich mee op het gebied van ICT-security. Digital Investigation brengt met tools en diensten de kwetsbaarheden van organisaties in kaart, zodat deze zich maximaal kunnen beveiligen tegen cybercrime en tegen onnodige financiële schade én imagoschade. Vele kleine, MKB-bedrijven en multinationals in binnen- en buitenland behoren inmiddels tot onze klantenkring.

 

Incident Response

Het Digital Investigation Incident Response Team staat 24/7 klaar om uw veiligheid bij Incident Responseincidenten zo snel mogelijk te herstellen. Als uw bedrijfsnetwerk is gehackt, wilt u  niets liever dan zo snel mogelijk weer veilig aan het werk kunnen gaan. Binnen enkele uren is het team ter plaatse met een doelgericht plan om u te ondersteunen, de schade te beperken, de daders op te sporen en uw netwerk weer veilig op te leveren.

 

Workshops & Trainingen

Workshops & Trainingen

Digital Investigation verzorgt diverse workshops en trainingen op het gebied van digitaal onderzoek en informatiebeveiliging. De focus bij onze trainingen en workshops ligt op interactiviteit en toepasbaarheid in de praktijk. Zo worden theorie en praktijk (casuïstiek) met elkaar afgewisseld. Daarnaast dagen wij de cursisten uit om, door middel van praktijkoefeningen of interactieve sessies, de theorie onmiddellijk toe te passen in de praktijk.

 

Security Monitoring

Security Monitoring

Detectie is de belangrijkste ontwikkeling in de strijd tegen cyber criminelen. Waarom? Omdat cybercriminelen niet stil zitten en steeds weer nieuwe methoden ontwikkelen om netwerken binnen te dringen. Ook ‘goed’ beveiligde ICT-infrastructuren met antivirus, firewalls, etc. Uw bedrijfsnetwerk continu monitoren, is de enige manier om aanvallen af te slaan.

 

Pentest

Pentest

Regelmatig verschijnt in de media het nieuws dat een tiener weet binnen te komen in de computersystemen van bedrijven en instellingen. Vaak doen zij dit puur voor de ‘kick’ en voor de ‘fun’. Naast deze ‘onschuldige’ indringers, proberen ook echte criminelen bij uw gevoelige informatie te komen. Uw bedrijf loopt dan serieuze financiële schade én imagoschade.

 

Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche

Uw bedrijf valt of staat met de inzet en output van uw medewerkers. Ze hebben de nodige taken en verantwoordelijkheden en voeren deze in goed, onderling vertrouwen uit. Helaas wordt dit vertrouwen wel eens geschaad en maken collega’s soms misbruik van hun verantwoordelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan interne diefstal, fraude, bedrijfsspionage, dubieus ziekteverzuim. Vervelende situaties die op termijn grote gevolgen voor uw bedrijfsresultaat kunnen hebben.

 

Open Source Intelligence

Bedrijfsrecherche

Open Source Intelligence, afgekort als OSINT, is een gestructureerde manier van het verzamelen en onderzoeken van (relevante) informatie in openbare (internet)bronnen. Digital Investigation is zeer kundig op dit gebied en heeft jarenlange ervaring met Open Source Intelligence in openbare (internet)bronnen. DI voert een volledig en betrouwbaar OSINT-onderzoek uit conform de Nederlandse wet- en regelgeving..