Security Consultancy

 

Cybercriminelen zitten niet stil en bedenken steeds weer nieuwe, geavanceerde manieren om IT-netwerken binnen te dringen of om uw medewerkers om de tuin te leiden. Totale beveiliging tegen cybercrime is dan ook onmogelijk. U kunt uw bedrijf of organisatie wel zo goed mogelijk beschermen tegen cybercrime en datalekken. Hoe? Maak een afspraak met een van onze security consultants en u krijgt een security advies dat bij uw organisatie past.

 

ICT check en risico analyse

Om een gedegen advies te kunnen geven, maken wij eerst inzichtelijk hoe uw ICT-infrastructuur precies in elkaar zit. Vervolgens zet onze security consultant de bevindingen om in een analyse van de organisatorische- en technische risico’s die uw organisatie loopt in geval van een cyberaanval.

 

Actieplan om risico’s te minimaliseren

Als we weten waar de digitale veiligheidsrisico’s zich bevinden, dan maken we samen een plan om de organisatorische- en technische risico’s te beperken. Forensic Readiness en een Incident Response Plan (wat te doen in geval van een incident?) zijn vaak onderdeel van het actieplan. Denk ook aan het trainen van medewerkers. De mens is de kwetsbaarste schakel in de beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Denk bijvoorbeeld aan Phishing, het per ongeluk installeren van malware, CEO-fraude. Social Engineering Audits brengen de menselijke kwetsbaarheden binnen uw organisatie in beeld. Gericht trainen maakt uw medewerkers meer bewust van hun rol bij cybersecurity en maakt uw ICT-infrastructuur veiliger. Wanneer u uw security zaken goed op orde heeft, kunt u zich zelfs verzekeren tegen de onafwendbare risico’s van cybercrime: Cybercrime Due Diligence.

 

Meer informatie over:

Security Architectuur Cybercrime Due Diligence Social Engineering audit Security Abonnementen