Cybercrime Due Diligence

De vraag is niet: Wordt mijn organisatie gehackt, maar wanneer?

 

Bescherm uw organisatie met Cybercrime Due Diligence
Alle informatie, ook die van u, is interessant voor cybercriminelen. De vraag is dan ook niet: Wordt mijn bedrijf gehackt, maar wanneer? Als bedrijfsinformatie of persoonsgegevens van klanten/relaties ‘lekken’, is dat zeer schadelijk voor de continuïteit en het imago van uw bedrijf. Met de gezamenlijke aanpak Cybercrime Due Diligence van Digital Investigation en Kröller Boom beschermt u uw data én verzekert u zich tegen de onafwendbare risico’s van cybercrime.

cybercrime_due_diligence
Logo-KrollerBoom-RGB

Wet Meldplicht Datalekken

Beschikt uw organisatie over privacygevoelige informatie? Dan bent u verplicht deze informatie te beschermen tegen datalekken. Er geldt per 1 januari 2016 zelfs een meldplicht voor datalekken. Blijkt dat u persoonsgegevens onvoldoende heeft beveiligd of dat u te laat of onzorgvuldig reageert op cyberaanvallen, dan kan dat uw organisatie een forse boete opleveren. Bescherm uw organisatie dus zo goed mogelijk tegen cybercrime en beperk de kans op een hack, bestuurlijke boete, imago- en continuïteit schade.

Cybercrime Due Diligence geeft u een volledig beeld van de organisatorische- en technische risico’s die uw organisatie loopt in geval van een cyberaanval.

 

Cybercrime Due Diligence, beschermd en verzekerd tegen cybercrime

De Cybercrime Due Diligence scan geeft u een volledig beeld van de organisatorische en technische risico’s die uw organisatie loopt in geval van een cyberaanval. Naast een gedegen analyse bieden we u ook advies voor de aanpak en beperking van risico’s en de aansprakelijkheid. Samen met Kröller Boom stellen we een Incident Response plan op voor ICT, finance en legal om snel te kunnen reageren en de gevolgen van cybercrime te beperken. Met de Cybercrime Due Diligence scan toont u aan dat u alles in het werk stelt om data te beschermen en cyberrisico’s te minimaliseren en bent u verzekerd voor de onafwendbare risico’s.

 

Totaalaanpak Cybercrime Due Diligence in het kort:

  • ICT health check
  • Analyse en verantwoording van de cyberrisico’s en financiële gevolgen
  • Concept-actieplan om risico’s te minimaliseren
  • Incident Response plan
  • Verzekeringsvoorstel voor onafwendbare cybercrime risico’s

 

Wilt u meer weten over Cybercrime Due Diligence?