Digital Investigation

Incident response data prottection

Digital Investigation

Digital Investigation draagt met een team van gecertificeerde en gedreven forensische professionals bij aan een veiligere ‘digitale wereld’. Onze dienstverlening is compleet te noemen met gespecialiseerde digitaal forensisch onderzoekers, innovatieve security assessments, applicaties en dienstverlening op het gebied van Cyber Security.

Naast een compleet pallet aan diensten beschikt Digital Investigation over een eigen high-tech Security Operations Center en hebben we een Incident Response Team welke direct inzetbaar is bij calamiteiten.

Een groter risico dan ooit

60.000 euro, dat is het bedrag wat een organisatie gemiddeld kwijt is na een hack. Naast een aanzienlijk geldbedrag moet er ook rekening gehouden worden met bijvoorbeeld operationele downtime, aansprakelijkheid, dataverlies en/of reputatieverlies. Het zijn enkele zaken waar organisaties potentieel mee te maken krijgen na een hack. Jaar in jaar uit stijgt het aantal cyber security incidenten door ransomeware-aanvallen, hacks of bijvoorbeeld phishing en is 2021 het risico om als organisatie het slachtoffer te worden van cybercrime hoger dan ooit.

Toch kan Digital Investigation zowel preventief,detectief middelen inzetten om een heel groot deel van de dreigingen weg te nemen. Lees bijvoorbeeld meer over ons Cyber Security Assessment of Network Security Monitoring, wat compleet wordt uitgevoerd van uit ons eigen Security Operations Center.

Wees voorbereid en wapen de organisatie tegen cybercrime. De dreiging is reëel, de dreiging is nu. Neem contact op.

Slachtoffer geworden van cybercrime?

U wilt zo snel mogelijk de veiligheid van uw digitale netwerk herstellen en weer aan het werk gaan. Lukt het uw ICT-afdeling niet om het probleem snel zelf op te lossen? Schakel dan het Digital Investigation Incident Response Team in via: +31 (0)35 677 4411

Lees verder