Digital Investigation

Over ons

Samen naar een veiligere digitale wereld.

Wij strijden al jarenlang voor een veiligere (digitale) wereld. Opgericht in 2006 - nog ver voordat er een échte focus lag op het bestrijden van cybercriminaliteit - al pionier in de markt. Sindsdien hebben wij onze expertise uitgebreid en zijn wij ieder jaar gegroeid. Wij zijn dan ook trusted partner met betrekking tot het bestrijden van bedrijfsfraude en het doen van onderzoek naar digitale sporen.

Wij ondersteunen mkb-bedrijven en binnen- en buitenland met preventieve-, detectieve- en reactieve beveiligingsmethoden. Onze betrouwbare, discrete en integere specialisten zetten zich 24/7 in voor een veiligere (digitale) wereld. Sinds 2019 is Digital Investigation (a Triple P company) onderdeel van ICT-dienstverlener Triple P.

Wij zijn internationaal gecertificeerd bij de Politie en Justitie (POB-1162), het Landelijke Register Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) en de Landelijke Deskundigheidsmakelaar (LDM). Al onze onderzoeksbevindingen zijn te gebruiken in civiel- en strafrechtelijke procedures.

Een afbeelding van het gebouw waarin Digital Investigation zich bevindt

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust zelf contact met ons op of laat uw gegevens achter. Één van onze specialisten neemt graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw kwestie met u door.

info@digital-investigation.nl

+31 (0)35 677 4411

Blogs.

De NIS 2: Europese cyberwetgeving
Lees meer
Tien tips voor het instellen van een sterk wachtwoord
Lees meer
Waarom het gebruik van MFA uw bedrijf beschermt tegen hackers
Lees meer
1 2