Over Ons

Ons team van gecertificeerde en gedreven forensische- en cybersecurity professionals zet zich in voor een open en veiligere, digitale wereld.

  • Voor rechtbanken, recherchebureaus en advocaten voeren wij dagelijks Digitaal Forensisch Onderzoek uit. Daarbij kan dhr. drs. W.A. Verloop optreden als getuige-deskundige in binnen- en buitenland.
  • Veel verschillende bedrijven van MKB tot multinationals in binnen- en buitenland maken inmiddels gebruik van onze Cyber Security en Cyber Consultancy diensten.
  • Ons Incident Response team staat 24/7 klaar om uw veiligheid bij incidenten zo snel mogelijk te herstellen.
  • Kennis delen doen wij ook graag! DI geeft diverse workshops & trainingen, spreekt op seminars en verzorgt ook hoorcolleges en practica voor studenten.

 

Preventie
Hoe veilig is uw digitale netwerk? In hoeverre is uw bedrijf in staat om digitaal bewijsmateriaal te produceren? Digital Investigation adviseert u op het gebied van cybersecurity en een veilige inrichting van processen.

Detectie
Kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur of diefstal van intellectueel eigendom komen vaak voor. Digital Investigation heeft de technische hulpmiddelen om dit op te sporen zowel op locatie, als op afstand.

Reactie

  • In noodgevallen. Als uw bedrijfsprocessen onder druk staan of zelfs niet meer werken, hanteren wij de Emergency Incident Response procedures. In dit geval kunt u gebruikmaken van ons 24/7 noodnummer. De Incident Response specialisten van Digital Investigation staan 24/7 voor u klaar om het incident samen met u controleerbaar op te lossen.
  • Bij het uitvoeren van digitaal forensisch onderzoek. Digital Investigation heeft ervaring in uiteenlopende soorten onderzoek binnen het arbeidsrecht, civiel recht en strafrecht.

 

Digital Investigation is DI-CERT onderscheiden

Digital Investigation draagt met trots het prestigieuze, internationale keurmerk CERT. Dit betekent dat ons Computer Incident Response Team (CERT) is onderscheiden door de Carnegie Mellon University voor bewezen diensten in de beveiliging van (computer)netwerken en het bestrijden en oplossen van incidenten die hierin kunnen plaatsvinden. Zie ook: www.cert.org.