Partners

cunningham_lindsey

 

Altijd dichtbij

Cunningham Lindsey is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen en werkt met ruim 6000 mensen verspreid over 600 kantoren.

Daarmee vormen ze een onmisbare schakel in de wereldwijde schade- en risicoketen.

De experts hebben brede kennis van zaken en met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Hoogeveen is er altijd iemand in de buurt.

 

venonta2

 

Venonta is distributeur van innovatieve zakelijke software oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, 5 tot 2500 medewerkers, en IT dienstverleners (Managed (Security) Service Providers).

Alle oplossingen zijn Software as a Service (SaaS) en worden vanuit "de cloud" geleverd. Dit maakt ze eenvoudig te gebruiken zonder voorinvestering & ingewikkelde implementatie.

Focus: de SaaS oplossingen van Venonta verhogen de veiligheid, continuïteit en kwaliteit van werken en dienstverlening bij onze eindgebruikers.

 

logoAMF
Tunix

 

 

AMF Recherchediensten is een recherchebureau voor ondernemers en particulieren. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft AMF Recherchediensten vergunning verleend, onder nummer POB 1191, voor het mogen uitvoeren van recherchewerkzaamheden.

Expertise en passie voor dit vak is opgedaan binnen de rechercheafdeling van de politie en bij particuliere recherchebureaus. Om de kwaliteit in onze dienstverlening te waarborgen en te vergroten, wordt continue aan (bij)scholing gedaan.

Verder is AMF Recherchediensten aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus.

 

 

TUNIX Digital Security

Digital Investigation is de specialist die na een incident digitaal forensisch onderzoek uitvoert, die (vanuit) de periferie probeert binnen te dringen met door middel van pentesting, en het bedrijfsnetwerk veilig houdt door middel van security monitoring. TUNIX is partner van Digital Investigation op het gebied van managed security controls (TUNIX/Managed Firewall Service, TUNIX/Managed SSL-VPN, TUNIX/Authenticatie service), technische security consultancy en security business consultancy.

Tevens zijn beide partijen ervaren in het geven security trainingen.

TUNIX Digital Security levert al ruim 23 jaar een volledig dienstenpakket op het gebied van netwerkbeveiliging. TUNIX biedt een combinatie van ontwerp, implementatie en beheer van hoogwaardige Internet security-oplossingen.

Omdat iedere bedrijfssituatie uniek is en specifieke eisen stelt, levert TUNIX flexibele security-oplossingen die op iedere bedrijfssituatie kunnen worden afgestemd.

Bovendien is het mogelijk om deze systemen, 24 uur per dag 7 dagen per week, te laten beheren en bewaken.

Diensten

  • Netwerkbeveiliging
  • Advies
  • ISO27001 begeleiding