Digital Investigation

Preventie

Een goede beveiliging van uw data en infrastructuur begint bij preventie. De potentiële gevolgen van een hack kunnen enorme impact hebben. Daarom is het van belang pro-actief in te zetten op cyber security, om zo een zo sterk mogelijke beveiligde omgeving te creëren en het hackers zo lastig mogelijk te maken. U verhoogt de drempel en doet er zo alles aan de organisatie veilig en operationeel te houden. Digital Investigation heeft diverse diensten om te zorgen dat de digitale beveiliging voor uw organisatie optimaal geregeld is.


Meer weten?

Neem contact op met: 
Greg l'Ami
greg.lami@digital-investigation.nl
06 55 83 31 93

Hoe veilig is uw organisatie?

Onderstaande diensten geven een antwoord op deze vraag. Preventie is tenslotte de belangrijkste schakel in de keten om cybercrime te voorkomen. Zorgen dat uw organisatie vandaag optimaal beveiligd is en in het geval van een incident hier op voorbereid bent.

Pentest

Ontdek hoe kwetsbaar uw infrastructuur is door Digital Investigation een grondige pentest te laten uitvoeren. Onze ethical hackers gaan aan de slag om kwetsbaarheden te vinden in uw infrastructuur, na afloop ontvangt u een volledige rapportage van de bevindingen.

Lees verder

Cyber Security Assessment

In een Cyber security assessment zorgt voor een compleet beeld van de potentiële dreigingen en huidige situatie op security gebied. Een pentest is een onderdeel van het Cyber security assessment. Na het assessment heeft u een compleet overzicht met rapportage waar u concreet mee aan de slag kunt om uw organisatie weerbaarder te maken tegen cybercrime.

Lees verder

Cyber Security Trainingen

Zorg dat de medewerkers in uw organisatie weerbaarder zijn tegen cybercrime. Met Cyber Security trainingen zorgt u voor meer kennis in de organisatie over de mogelijke gevaren en hoe deze potentiële gevaren zich kunnen aandienen. Onze trainingen zijn maatwerk, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Phishing campagnes

Herkennen medewerkers in uw organisatie potentiële gevaren? Meet de cyber security awareness onder medewerkers met een Phishing campagne. Phishing campagnes zijn maatwerk, vul het contact formulier onderaan de pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zullen we je meer vertellen?

  • Liever bellen dan mailen? Vul dan uw telefoonnummer in.
  • Heeft u een specifieke vraag?

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We vertellen u er graag meer over. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever direct contact? Greg l'Ami, account manager, staat u graag te woord:

Greg l'Ami
greg.lami@digital-investigation.nl
06 55 83 31 93