Digital Investigation

Cybercrime preventie

Hoe veilig is jouw organisatie?
Een goede beveiliging van uw data en infrastructuur begint bij preventie. De potentiële gevolgen van een hack kunnen enorme impact hebben. Daarom is het van belang pro-actief in te zetten op cyber security, om zo een zo sterk mogelijke beveiligde omgeving te creëren en het hackers zo lastig mogelijk te maken. U verhoogt de drempel en doet er zo alles aan de organisatie veilig en operationeel te houden. Digital Investigation heeft diverse diensten om te zorgen dat de digitale beveiliging voor uw organisatie optimaal geregeld is.

Pentest

Ontdek hoe kwetsbaar uw infrastructuur is door Digital Investigation een grondige pentest (penetratietest) te laten uitvoeren. Onze ethical hackers gaan aan de slag om kwetsbaarheden te vinden in uw infrastructuur, na afloop ontvangt u een volledige rapportage van de bevindingen.

Lees verder over penetratietesten

Cyber Security Assessment

Een Cyber security assessment zorgt voor een compleet beeld van de potentiële dreigingen en huidige situatie op security gebied. Een pentest is een onderdeel van het Cyber security assessment. Na het assessment heeft u een compleet overzicht met rapportage waar u concreet mee aan de slag kunt om uw organisatie weerbaarder te maken tegen cybercrime.

Lees verder over het cyber security assessment

Cyber Security training

Zorg dat de medewerkers in uw organisatie weerbaar zijn tegen cybercrime. Met Cyber Security trainingen zorgt u voor meer kennis in de organisatie over de mogelijke gevaren en hoe deze potentiële gevaren zich kunnen aandienen. Onze trainingen zijn maatwerk, vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Naar de contactpagina

Phishing Campagne

Herkennen de medewerkers in uw organisatie potentiële gevaren in de digitale wereld? Meet de cyber security awareness onder medewerkers met een Phishing campagne. Phishing campagnes zijn maatwerk, vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar de contactpagina

Pre-employment Screening

Voorkomen is beter dan genezen. Ga preventief aan de slag met het voorkomen van bedrijfsfraude door (nieuwe) medewerkers tijdig te screenen. Denk hierbij aan het controleren van de identiteit van de kandidaat, opgegeven referenties en de behaalde diploma's.

Lees verder over pre-employment screening

Meer weten?

Neem contact op met:
Greg l'Ami
greg.lami@digital-investigation.nl
06 55 83 31 93

Of vul het contactformulier in.

Naar de contactpagina