Digital Investigation

Digitale veiligheid herstellen

Wanneer er zich een cyberincident heeft voorgedaan binnen uw organisatie is de snelheid van de reactie cruciaal. U wilt de organisatie zo snel mogelijk weer operationeel hebben en de schade zoveel mogelijk beperken. Het Incident Response Team van Digital Investigation is gespecialiseerd om de veiligheid zo snel mogelijk te herstellen en is 24/7 inzetbaar.

Naast het herstellen van de veiligheid pleegt Digital Investigations ook Forensisch onderzoek waarmee we duiden en sporen vertalen naar geaccepteerd bewijsmateriaal voor (gerechtelijke) procedures.

Hoe we dat doen? Dat vertellen we hieronder.

Incident Response

Ons Incident Response Team staat 24/7 klaar om uw veiligheid bij incidenten zo snel mogelijk te herstellen. Als uw bedrijfsnetwerk is gehackt, wilt u niets liever dan zo snel mogelijk weer veilig aan het werk kunnen gaan.

Binnen enkele uren is het team ter plaatse met een doelgericht plan om u te ondersteunen, de schade te beperken, de daders op te sporen en uw netwerk weer veilig op te leveren. Hoe we dat doen?

Lees verder over incident response

Digitaal Forensisch Onderzoek

In een steeds groter wordende digitale wereld, is ook het domein van fraude en criminaliteit verschoven. Digitaal forensisch onderzoek helpt specifieke zaken aan het licht te brengen. Digital Investigation is internationaal gecertificeerd en heeft volledige, nationale vergunningen.

Alle door Digital Investigation geleverde onderzoeksbevindingen zijn dus te gebruiken in (gerechtelijke) procedures.

Lees verder over digitaal forensisch onderzoek

Forensisch ICT

In bijna alle onderzoeken komt het voor dat er een mobiel device veiliggesteld en inhoudelijk geanalyseerd moet worden. Vaak is er belastend materiaal te vinden in de opgeslagen (chat)gegevens die een smartphone of ander mobiel device bevat, dat als bewijsmateriaal kan dienen.

Zelfs wanneer bepaalde data door de gebruiker is verwijderd kan Digital Investigation, door middel van forensische ICT, deze sporen toch herstellen en analyseren.

Lees verder over forensisch ICT

Meer weten?

Neem contact op met:
Greg l'Ami
greg.lami@digital-investigation.nl
06 55 83 31 93

Of vul het contactformulier in.

Naar de contactpagina