Digital Investigation

Reactie

Wanneer er zich een cyberincident heeft voorgedaan binnen uw organisatie is de snelheid van de reactie cruciaal. U wilt de organisatie zo snel mogelijk weer operationeel hebben en de schade zoveel mogelijk beperken. Het Incident Response team Digital Investigations is gespecialiseerd om de veiligheid zo snel mogelijk te herstellen en is 24/7 inzetbaar. Naast het herstellen van de veiligheid pleegt Digital Investigations ook Forensisch onderzoek waarmee we duiden en sporen vertalen naar geaccepteerd bewijsmateriaal voor (gerechtelijke) procedures.


Meer weten?

Neem contact op met: 
Greg l'Ami
greg.lami@digital-investigation.nl
06 55 83 31 93

Wanneer het kwaad geschied is

Incident Response

Het Digital Investigation Incident Response Team staat 24/7 klaar om uw veiligheid bij incidenten zo snel mogelijk te herstellen. Als uw bedrijfsnetwerk is gehackt, wilt u  niets liever dan zo snel mogelijk weer veilig aan het werk kunnen gaan. Binnen enkele uren is het team ter plaatse met een doelgericht plan om u te ondersteunen, de schade te beperken, de daders op te sporen en uw netwerk weer veilig op te leveren. Hoe we dat doen?

Lees verder

afbeelding van een data center

Digitaal forensisch onderzoek

In een steeds groter wordende digitale wereld, is ook het domein van fraude en criminaliteit verschoven. Digitaal forensisch onderzoek helpt specifieke zaken aan het licht te brengen. Digital Investigation is internationaal gecertificeerd en heeft volledige, nationale vergunningen. Alle door Digital Investigation geleverde onderzoeksbevindingen zijn dus te gebruiken in (gerechtelijke) procedures.

Lees verder

Zullen we je meer vertellen?

  • Liever bellen dan mailen? Vul dan uw telefoonnummer in.
  • Heeft u een specifieke vraag?

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We vertellen u er graag meer over. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever direct contact? Greg l'Ami, account manager, staat u graag te woord:

Greg l'Ami
greg.lami@digital-investigation.nl
06 55 83 31 93