Workshop Social Media Intelligence

Workshop Social Media Intelligence (SOCMINT)

Dat onderzoek op Social Media veel informatie oplevert is reeds bekend, maar weet u ook echt alle informatie op een juiste manier uit deze bronnen te verkrijgen? Of verwijderde tweets inzichtelijk te krijgen? En welke grenzen zijn er om informatie te verzamelen?

De workshop ‘Social Media Intelligence’ (SOCMINT) leert u op een efficiënte manier relevante informatie te verkrijgen uit social media, waaronder LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. De workshop van 1 dag is interactief, waarbij de deelnemers de opgedane kennis gelijk in de praktijk kunnen brengen. Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Algemene Basiskennis Onderzoek (bijv. anonimiteit & vastleggen van informatie);
  • Gegevens en werking social media;
  • Onderzoek op de meest gebruikte social media;
  • Zoekmachines gericht op profielen/personen;
  • Onmogelijkheden & gevaren van onderzoek op social media.

De kosten voor de workshop bedragen € 425,00 (ex. BTW) per persoon, inclusief koffie/thee & digitaal studiemateriaal. Voor in-company training gelden andere tarieven. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ervaren digitaal forensisch onderzoekers verzorgen de workshop voor bijvoorbeeld (fraude) onderzoekers, analisten, security managers, infodesk medewerkers en HR functionarissen. De duur van de workshop is een werkdag en wordt gegeven bij Digital Investigation te Hilversum, maar kan uiteraard ook in-company worden gegeven.

Neem voor meer informatie contact met ons op via workshop@digital-investigation.nl of klik op onderstaande button om het contactformulier in te vullen.

AgendaMeer informatie

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.